Γεωργόπουλος - λογότυπο

Πολύσπαστες Γκαραζόπορτες Οροφής

Σπαστές Γκαραζόπορτες

Η πολύσπαστη γκαραζόπορτα οροφής αποτελεί την καλύτερη λύση για τη φύλαξη του γκαράζ σας. Άψογη αισθητική, εξοικονόμηση χώρου (αφού η πόρτα ανοίγει κάθετα προς τα πάνω) και θερμομόνωση.

Αποτελείται από κομμάτια πάνελ διπλού τοιχώματος, από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 0,5mm με θερμομόνωση πολυουρεθάνης 45kg/m3 στο εσωτερικό τους. Τα πάνελ αυτά ενώνονται μεταξύ τους με μεταλλικούς μεντεσέδες απο γαλβανισμένο χάλυβα βαρέως τύπου (πάχος 2,5mm).

Οι οδηγοί και η κάσα της γκαραζόπορτας είναι βαρέως τύπου από γαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα πάχους 2mm. Στο πάνω μέρος της πόρτας βρίσκονται ρυθμιζόμενα ελατήρια σε χαλύβδινο ενισχυμένο άξονα, τα οποία φροντίζουν για την ομαλή και ισορροπημένη λειτουργία της πόρτας.

Ειδικά λάστιχα απο EPDM, πλευρικά σε όλο το ύψος της πόρτας, ενδιάμεσα στις αρθρώσεις καθώς και στα πάνω και κάτω πάνελ σφραγίζουν την γκαραζόπορτα παρέχοντας άριστη θερμομόνωση - ηχομόνωση.

Η γκαραζόπορτα έχει τη δυνατότητα να γίνει ηλεκτροκίνητη σε συνδυασμό με τον αξιόπιστο γερμανικό μηχανισμό Sommer Duo Vision.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.